foto de Cristina Lacruz Martínez.

Cada any portem a terme una campanya de sensibilització en el marc de la Setmana contra la Leucèmia (del 21 al 28 de juny). El que volem és conscienciar la societat, transmetre a la gent que la leucèmia i els altres càncers de la sang HI HA i que som IMPARABLES contra ells. HEM DE CONTINUAR INVESTIGANT MÉS I MILLOR.

A cada edició de la Setmana contra la Leucèmia pretenem recaptar fons per seguir avançant en la investigació científica d’aquestes malalties a través del Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Durant un dia concret, pacients, ex pacients, amics i familiars de malalts de leucèmia i altres hemopaties malignes com els limfomes, el mieloma múltiple o les síndromes mielodisplàsiques, ens ajuden a fer difusió de la nostra causa sortint al carrer, repartits per diverses localitats de tot Espanya. Durant aquesta jornada, distribueixen fullets informatius explicant la seva història, o la d’aquells éssers estimats que no van aconseguir superar la batalla, i animen a la societat a col·laborar mitjançant SMS solidaris amb la paraula IMPARABLES al 28027. 1,20€

https://www.fcarreras.org/ca