foto de Activa't Inca Associació Empresarial.

Per tercer any consecutiu la Nit del vi Inca 2018 arriba essent un acte consolidat, en pro de la cultura del vi, de la terra i de Mallorca. Un esdeveniment benèfic a favor de Dóna Vida, Balears, on podreu coneixer mes de 15 bodegues i més de 100 vins mallorquins.

La Nit del Vi Inca 2018 és un acte organitzat per Activat Inca Associació Empresarial, juntament amb Petits Cellers de Mallorca i compta amb el suport i patrocini d’Ajuntament d’Inca , Consell de Mallorca i Peugeot Tecnomovil Inca.

L’esdeveniment tendrà lloc a Fàbrica Ramis el proper dissabte 20 d’octubre. L’opertura de portes es farà a les 18:30h fins les 23:30h.
Les entrades podran adquirirse el mateix dia de l’esdeveniment i donaran la possibilitat de tastar tots els vins del recinte.

S’hi serviran tapes a preus populars.

L’entitat beneficiària d’aquest esdeveniment serà Dóna Vida, Balears associació que treballa pel foment de la donació de medul·la òsia, donants d’organs i sang a Balears.

🔸Quin import té l’entrada?
Les entrades tenen un valor de 10€ , et donen la posaibilitat de , ai ho dessitjes, tastar tots els vins de tots els cellers participants.

L’entrada, a més, inclou 3€ de descompte per comprar vi dins el recinte i a més, els descomptes són acumulables.

🔸Com funciona el tema de la copa?
Molt senzill, et demanam una fiança de 3€ a canvi d’una copa de vidre que te tornam a la sortida quan ens tornis la copa.

🔸 Hi haurà menjar dins la sala?
Sí, la ONG participant és l’encarregada de servir tapes a preus populars per maridar amb els vins que es serviran dins el recinte.

🔸 A qui es destinen els beneficis de la Nit del Vi?
Tots els beneficis d’aquest esdeveniment, una vegada descomptades les despeses es destinen a L’Associació Dóna Vida Balears ( donants de medul.la, donants de sang i d’organs )