Dissabte dia 2 de setembre, es dugué a terme l’Homenatge als Donants de Sang de Mallorca. Dóna Vida Balears hi fou present per donar el seu suport als donants de sang i en particular als de medul·la òssia.
Nos és el sitema que més agrada a membres de la Germandat i donants. Clamen el model  el que havien fet sempre, un sistema popular, familiar i festiu, sense tanta pompositat, hostesses i lluïment d’autoritats.
Cada poble vol el seu, iqueda per veure si la Junta Rectora mantén el que digué i acordà a l’Assemblea de juny passat, sempre que subsisteixi la Germandat, un reconeixement amb entrega de Insígnies als donants poble per poble.

Si tenim en compta un petit càlcul de les entregues amb el nostre sistema, se haguessin superat les 2500 persones complimentades, més els acompanyants.

Donem les gràcies als homenetjats i als donants que s’ho mereixien i que no hi assistiren per la distància a recórrer.
Felicitam al col·laborador de Manacor i col·laboradora de Capdepera de més edat, per tal les hi fou entregada una placa.

Lamentam que els col·laboradors dels pobles no pogueren acompanyar i fer-los costat als seus donants pel mateix motiu.

S’homenetjaren els següents pobles:
ALCUDIA, ALGAIDA, ARIANY, ARTA, BINISSALEM, BUGER, BUNYOLA, CALONGE – SANTANYI, CAMPANET, CAMPOS, CAPDEPERA, CONSELL, COSTITX, DEYA, FELANITX, FORNALUTX, INCA, LLORET DE VISTALEGRE, LLOSETA, LLUBI, LLUCMAJOR, MANACOR, MANCOR DE LA VALL, MARIA DE LA SALUT, MONTUIRI, MURO, PETRA, SA POBLA, POLLENÇA, PORRERES, SES SALINES, SANT JOAN, SANT LLORENC DES CARDASSAR, SANTA EUGENIA, SANTA MARGALIDA, SANTA MARIA DEL CAMI, SANTANYI, SELVA, SENCELLES, SINEU, SOLLER, SON SERVERA, VALLDEMOSSA, VILAFRANCA DE BONANY

      

Imatges d’ateriors lliurament d’insígnies.